Royal VIP – na Electrocity po królewsku
ROYAL VIP
po raz ósmy!
Od
pierwszej edycji wyróżniała nas dbałość o szczegóły oraz o miejsce, w którym
uczestnicy imprezy oraz Artyści mogą spokojnie się zrelaksować degustując
wyśmienite potrawy oraz drinki. Może się wydawać, że czołowi Artyści, których
gościmy, widzieli już wszystko. Siedem poprzednich edycji Electrocity pokazało,
że jednak są elementy na imprezie, które mogą zaskoczyć każdego. Royal Vip –
królewska uczta, której legenda znana jest już chyba w każdym zakątku
imprezowego świata. Przepiękne malowidła, rzeźby zdobione ornamentami
roślinnymi, zwierzęcymi. Anioły, demony, wszystko w jednym a to w zestawie z
wyśmienitą kuchnią i prawdziwie profesjonalną obsługą barmańską.
W
trosce o dobro pomnika historii, jakim jest Opactwo, postanowiliśmy w tym roku
strefę Royal Vip urządzić również w Jadalni Opata. Całość podzielona jest na
trzy pomieszczenia, gdzie każde ma swój bogato wyposażony bar. Dla entuzjastów
drinkowych eksperymentów przygotowaliśmy bogate menu, gdzie każdy powinien
znaleźć swój ulubiony trunek.
Uczestnictwo
w królewskiej uczcie to również możliwość spotkania tych, którzy są sprawcami
całego zamieszania na Electrocity. Można w spokoju porozmawiać, zrobić zdjęcie
czy zadać nurtujące pytanie Artystom, którzy tej nocy wystąpią w Lubiążu.
Niewątpliwie jest to jedna z niewielu stref Vip na świecie gdzie jest tak
swobodny dostęp do Artystów. Jeśli chcecie więc sobie lub swoim bliskim zrobić
wyjątkowy letni prezent, bez wahania powinniście zaopatrzyć się w bilet Royal
Vip.
CENA BILETU ROYAL VIP: 500 zł
III pula
biletów nadal dostępna jest w cenie 107 zł za pośrednictwem www.ftb.pl
W cenie biletu uczestnik dostaje:
– Alkohol bez ograniczeń
(w wydzielonej strefie)
– Posiłki ciepłe, zimne
bez ograniczeń (w wydzielonej strefie)
– opaskę uprawniającą do
przebywania w wydzielonych strefach
MENU DRINKÓW:
DANIA MIĘSNE
SZWAJCAR
WYŚMIENITY
ESKALOPKI
KSIĄŻĘCE
RUMSZTYK
STAROPOLSKI
SZASZŁYK
SZLACHECKI
SZASZŁYK
Z BARANINY
KURCZE
ZŁOCISTE
KOTLET
KRÓLEWSKI
KOTLET CORDON BLEU
MEDALION
Z PIECZARKAMI
SZNYCEL
WYBORNY
ROLADKI
WOŁOWE W SOSIE MYŚLIWSKIM
GOLONKA
DWORSKA
DANIA RYBNE
FILET Z
MORSZCZUKA PO GRECKU
FILET Z
MINTAJA
PSTRĄG
KRÓLEWSKI
ŁOSOŚ
NORWESKI
OWOCE
MORZA
WYROBY PIECZONE
KARKÓWKA
PIECZONA W SOSIE ZAZIKI
ROLADA Z
BOCZKU
SCHAB
NADZIEWANY ŚLIWKAMI
SZYNKA
PIECZONA
SAŁATKI
SAŁATKA
ORIENTALNA
SAŁATKA
FIŃSKA
SAŁATKA
WEGETARIAŃSKA
SAŁATKA
GRECKA
SAŁATKA
OWOCOWA
SAŁATKA Z
KAWIOREM
SAŁATKA
DROBIOWA
DODATKI
FRYTKI
RYŻ Z
KURKUMĄ
ZIEMNIAKI
PIECZONE
PIECZYWO
CIASTA
DANIA STAROPOLSKIE
BIGOS
STAROPOLSKI
GULASZ
WĘGIERSKI
ŻUREK
ŚLĄSKI Z JAJKIEM
SURÓWKI
WIELOWARZYWNA
BURACZKI
PEKIŃSKA
PAPRYKA
OGÓREK
PIECZARKI
WARZYWA
GOTOWANE (KALAFIOR, MARCHEWKA, FASOLKA SZPARAGOWA, BROKUŁY)